Verkoop

Early Bird, combi’s, Tickets per wave, drankvouchers… Alle tickettypes zijn mogelijk.

 

Kies welke tickets wanneer beschikbaar zijn.
Automatisch een nieuwe ticketwave starten op een bepaalde datum en uur? Geen probleem!
Of wat dacht je van een aftelklok naar de start van jouw ticketverkoop?

 

Je kan perfect drankvouchers op voorhand verkopen. Dat zorgt ervoor dat je op voorhand al wat geld in kas krijgt. Wordt een drankvoucher niet geïnd op jouw evenement, dan is dat dubbel winst ;-).

Configureer meerdere guestlists en stuur de tickets via ons platform naar je gasten. Guestlist tickets zijn volledig gratis en onbeperkt.

 

Al tickets verkopen vóór de officiële ticketverkoop? Stuur uitnodigingen met een privé link waarbij je op voorhand tickets kan kopen. Elke link kan voor 1 bestelling gebruikt worden.

Ons principe is eenvoudig. Vindt er geen online betaling plaats, dan is het gebruik van sweettickets volledig gratis. Zonder limiet!

Gewoon nog iets extra verdienen? Je kan eenvoudig de fee laten verhogen. Dat extraatje wordt gewoon doorgestort.

 

Je bepaald zelf de keuze wie de fee op een ticket betaald. Standaard wordt deze door de koper van het ticket betaald. Je kan ook opteren om de fee zelf te betalen. In dat geval wordt er geen fee aangerekend aan de klant.

Je krijgt je eigen ticketshop met hier je eigen logo, banner, kleuren, achtergrond.. Hierdoor kan je de huisstijl van jouw evenement volledig doortrekken naar de ticketshop.

Het is ook perfect mogelijk om de ticketshop te embedden in je eigen website.

De webshop is zodanig opgebouwd dat het aankopen van tickets zeer eenvoudig en logisch opgebouwd is. Standaard activeren we bancontact, iDeal en Sofort maar ook andere betaalmiddelen zijn mogelijk.

Wens je naast je ticketverkoop ook fysieke tickets te verkopen? Dan kunnen wij voor jou fysieke tickets aanleveren met een unieke QR code welke gewoon door onze scanners herkent worden. zo maak je ook jouw fysieke ticketverkoop waterdicht en vermijd je het gebruik van valse tickets.

Werk je met verschillende datums en/of locaties? Dan kan je gebruik maken van onze voorstellingen module. Je kan tickets beheren zowel op niveau van alle voorstellingen maar je kan de instellingen ook overriden op voorstellingniveau.

Administratief

Met behulp UTM tag’s kan je perfect zien dankzij welke post, pagina, website, flyer, QR-code, .. jouw verkopen worden gerealiseerd. Vraag gerust onze helpdesk om meer uitleg.

Kom meer te weten over jouw bezoekers en vraag per ticket om Extra informatie zoals geboortedatum, e-mail, naam, ..

Koppel ons systeem met mailchimp of mailerlite. Zo kan je automatisch een lijst opbouwen voor het verzenden van nieuwsbrieven. De nodige tags / groepen worden volautomatisch meegegenereerd. Snel alle VIP’s extra info sturen? Dat is in no time gedaan!

Dankzij onze facebook pixel integratie kan je zien wat jouw uitgaven aan facebook advertising werkelijk opbrengen!

Tickets terugbetalen? Een order omboeken? Geen probleem. Terugbetalingen zijn bij ons trouwens geheel gratis.

Wil je een uitbetaling ontvangen? Dan kan je dat aanvragen, de uitbetaling wordt binnen de 24u verwerkt. Standaard betalen we de eerste werkdag na afsluiten van d ticketverkoop uit.

Hoeveel tickets heb je verkocht, heeft de aankondiging van een DJ het gehoopte effect? Wat is de leeftijd van mijn bezoekers. Van waar kennen mijn bezoekers mijn evenement? Dat zijn dingen die je allemaal terugvind in onze live statistieken.

Reeds tickets laten drukken en wens je deze codes te importeren? Dat kan. Wens je over te stappen van een andere ticketprovider? Ook deze codes kunnen wij voor je importeren.

Op het evenement

Leen gratis profressionele scanners. Altijd. Ongeacht het aantal tickes. Door ons gebracht op locatie en weer opgehaald. Want dat is service. Daarin excelleren wij. Groot evenement? Wij voorzien altijd voldoende scanners. Zonder meerkost.

Bepaal zelf welke scanners wanneer welke tickets mogen scannen. Zo vermijd u dat een drankvoucher aan de ingang al gescanned wordt.

Onze scanners zijn zo ontworpen dat ze snel scannen vanop alle ondergronden. Je kan dus rechtstreeks de code op de smartphone scannen. Lekker handig én goed voor de natuur.

Volg live op hoeveel bezoekers er aanwezig zijn.